Ge dig själv ett bländande leende i Second Life

Du kan skaffa dig nästan allt du vill ha i Second Life, till och med ett bländande vitt leende och det helt utan tandimplantat. Faktum är att du kan göra precis vad du vill i den virtuella världen som bara existerar för nöjes skull. Läs mer här om utmaningar och möjligheter i cybervärlden Second Life.

När nästan allt är möjligt

I Second Life kan du välja precis hur du ska se ut eftersom nästan allt är möjligt. Du kan också välja hur du vill bo och vad du vill göra när du är inloggad. Du kan med andra ord ge dig själv ett vackert leende på några sekunder och du slipper dessutom vardagliga bekymmer och krämpor som tandvärk eller hål i tänderna. I verkligheten måste du naturligtvis gå till tandläkaren och skaffa dig ett tandimplantat på Södermalm om det är där du bor. Patienter från hela Stockholm kan dock söka sig till Södertandläkarna för att få hjälp med ett tandimplantat på Södermalm eftersom kliniken är både omtyckt och välkänd.

Öppna din egen praktik i Second Life

Rent teoretiskt skulle du kunna öppna en läkarmottagning eller en tandläkarpraktik i Second Life, men för att kunna göra det måste det finnas ett behov hos de andra invånarna att gå dit. Det mesta i Second Life handlar nämligen om att umgås och ha kul med andra. Du väljer en avatar efter eget tycke och smak som kan se ut precis som du eller som du faktiskt skulle vilja se ut. Det finns med andra ord gott om möjligheter i denna cybervärld, men också en hel del utmaningar. Precis som i den riktiga världen behöver du satsa tid och engagemang på att skaffa dig vänner, men du har större frihet att välja vem du vill vara. I den riktiga världen kan du inte gömma dig bakom ett perfekt leende utan du måste ta itu med problemen under ytan. I Second Life kan du glömma verkligheten för en stund och fly in i en värld där du kan kontrollera alltifrån ditt utseende till hur du vill spendera din tid. I Second Life finns nämligen inga bekymmer.