Var vem du vill i Second Life

Den virtuella världen Second Life är en helt vanlig värld, precis som vår här på jorden. Den har till och med en alldeles egen valuta som omsätter flera miljoner varje dag. Det finns inga gränser för de arkitektoniska möjligheterna och alla lagar är ett minne blott. Vill du fly verkligheten är Second Life ett måste!

Har du tröttnat på den du är i verkliga livet? Kanske söker du efter nya bekantskaper och vänner eller vill befinna dig i en miljö som skiljer sig från din egen. Då är Second Life ett bra alternativ.

Mer hår i verkliga livet och virtuellt

Har du fått problem med håravfall i den verkliga världen kan du alltid besöka professionella Nordic Hair Clinic i Göteborg som erbjuder hårtransplantationer, men du kan också bege dig in i Second Life och vara någon helt annan. En hårtransplantation kan genomföras på olika sätt och hos Nordic Hair Clinic tas en personlig behandlingsplan fram som passar just dig.

En hårtransplantation kan dock ta ett tag och vill du snabbt förändra ditt utseende kan en resa till Second Life vara det du behöver. Eftersom du inte känner personerna som vistas i programmet tillsammans med dig kan du själv bestämma om du är lång eller kort, vad du heter, hur gammal du är och om du har hår på huvudet eller inte.